tornooi-info

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een leuk recreatief beachsoccer en -volleybaltornooi strijkt dit jaar voor het eerst neer in Lommel. Verwacht je aan veel sfeer, leuke muziek en helemaal in zomerse sferen.

Beachsoccer donderdag 1 juli 2021

Je ploeg bestaat uit minimum 5 en maximaal 8 spelers. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per ploeg. Meer info kan je terug vinden op het inschrijvingsformulier via de knop 'inschrijven'.

Het Beachsoccertornooi gaat stipt om 10 uur van start. Aanmelden kan vanaf 9.30 uur. Nood aan verfrissing of een lekker hapje tussendoor? De foodbars en onze zomerbar zijn doorlopend open.

De grote finale gaat van start rond 18 uur. En daarna kan iedereen nog toosten op de winnaars in de zomerbar.

Inschrijven voor op ons beachsoccertornooi kan hier of via de inschrijvingsknop.

Beachvolleybal vrijdag 2 juli 2021

Je ploeg bestaat uit minimum 4 en maximaal 8 spelers. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per ploeg. Meer info kan je terug vinden op het inschrijvingsformulier via de knop 'inschrijven'.

Het Beachvolleybaltornooi gaat stipt om 10 uur van start. Aanmelden kan vanaf 9 uur 30. Nood aan verfrissing of een lekker hapje tussendoor? De foodbars en onze zomerbar zijn doorlopend open.

De grote finale gaat van start rond 16 uur.

Er is na het tornooi de mogelijkheid om aan te schuiven aan een Mexicaans buffet voor € 15,- / persoon. Dit heerlijk buffet wordt verzorgd door ‘Art of Style’ en zal doorlopend geopend zijn van 16 tot 20 uur.

Inschrijven voor op ons beachvolleybaltornooi en het Mexicaans buffet kan hier of via de inschrijvingsknop.

Bedrijven Afterwork Beachvolleybaltornooi vrijdag 2 juli 2021 vanaf 17 uur

Er is voor de Afterwork een bedrijvenpakket van € 185,- samengesteld. Hierbij zijn de inschrijving van 6 personen, 6 x Mexicaans buffet, een fles bubbels en 50 jetons inbegrepen. Het Afterwork Beachvolleybaltornooi gaat om 17 uur van start, het heerlijk zomers buffet (verzorgd door ‘Art of Style’) zal doorlopend geopend zijn van 16 tot 20 uur.

Extra personen inschrijven, naast het bedrijvenpakket, is ook mogelijk. Via de inschrijvingsknop kan je extra personen inschrijven om deel te nemen (€ 10,- p.p.) en/of aan te schuiven aan het Mexicaans buffet (€ 15,- p.p.). Uiteraard is het toegestaan om meerdere pakketten per bedrijf aan te kopen.

Elk ingeschreven bedrijf krijgt een gereserveerde tafel in onze grote tent.

Inschrijven voor ons Afterwork Bedrijven Beachvolleybaltornooi kan hier of via de inschrijvingsknop.