FAQ

Wil je zeker zijn van je deelname aan een bepaald tornooi? Schrijf dan zo snel mogelijk in! Hoe vroeger, hoe liever. Na het invullen van het inschrijvingsformulier, krijg je een bevestigingsmail met de betalingsgegevens. Deze mail volgt ten laatste 2 dagen na indienen van je inschrijvingsformulier. Mocht je na 2 dagen geen mail ontvangen hebben, gelieve de organisatie te contacteren!

Pas na de betaling is je inschrijving definitief.

Dat kan zeker! Je moet echter wel voor elk tornooi waaraan je wenst deel te nemen, een apart inschrijvingsformulier invullen.

Beach Lommel vzw doet er alles aan om jouw tornooi zo aangenaam en veilig mogelijk te laten verlopen. We zorgen voor perfecte terreinen en maken ze vrij van afval en scherpe voorwerpen. Voor de recreatieve sporters is er door Beach Lommel vzw een ongevallenverzekering afgesloten voor de letsels die je oploopt tijdens het beachtornooi.
De medewerkers van Lommel Beach vzw, de medewerkende verenigingen en/of personen zijn echter NIET aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van je eigendommen!

Heb jij je ingeschreven, maar betaalde je nog niet? Dan kunnen we jouw deelname niet garanderen. Deelnemers die wel betaald hebben, krijgen voorrang op het ogenblik dat wij de wedstrijdschema's opmaken. Ter plaatse betalen kan alleen na voorafgaand akkoord van de wedstrijdleiding.

Om logistieke redenen en om iedereen een aangenaam wedstrijdschema te kunnen geven, sluiten wij de avond voor het tornooi de inschrijvingen af. Via de website kan je inschrijven tot 20u op de dag voor het tornooi. Mocht je te laat zijn met inschrijven en wil je toch nog heel graag deelnemen? Dan raden wij je aan om contact op te nemen met de organisatie. We zullen dan verder bekijken wat er mogelijk is.